L’arte è nella semplicità

Odkrijte svet izdelkov Artègo.

 

VSA UMETNOST JE V ENOSTAVNI IN PREPROSTI UPORABI!

Vabimo vas, da odkrijete, spoznate in preizkusite profesionalne frizerske izdelke Artègo v udobju vašega salona.

 

BREZ OBVEZNOSTI vam ARTÈGO ponuja možnost, da sami testirate izdelke Artègo in se prepričate o njihovi kakovosti, preprostosti uporabe in zadovoljstu končnega rezultata za vas in vaše stranke.

 

Izberite pakete izdelkov, ki bi jih želeli preizkusiti (lahko eden ali več), izpolnite spodnji obrazec ter nam pošljite vaše povpraševanje in zanimanje za nakup.

 

S klikom na gumb "pošlji" boste vaše povpraševanje poslali naši prodajni službi, ki vam bo na zapisani email naslov poslala dodatne informacije o izdelkih, ki so v izbranem paketu. Tako se boste lažje odločili ali boste nakup tudi zaključili in testirali izbrani paket izdelkov.

 

Po potrditvi nakupa vam bomo izbrane pakete Artègo izdelkov poslali na vaš naslov BREZ KAKRŠNIHKOLI OBVEZNOSTI in VEZAVE po nadaljnjem sodelovanju. 

 

Zanimajo me naslednji testni paketi izdelkov Artègo:

 

Izbira paketa je obvezen podatek.Artègo kolekcija profesionalnih izdelkov za barvanje in beljenje las. Cena paketa za salon z ddv: 176,63 €
Izbira paketa je obvezen podatek.Artègo kolekcija izdelkov Rain Dance za nego las. Cena paketa za salon z ddv: 126,33 €
Izbira paketa je obvezen podatek.Artègo kolekcija izdelkov za oblikovanje las. Cena paketa za salon z ddv: 107,73 €
Izbira paketa je obvezen podatek.Artègo kolekcija izdelkov Good Society za nego las. Cena paketa za salon z ddv: 103,70 €
Ime*Obvezen podatek
Priimek*Obvezen podatek
Podjetje / Frizerski salon*Obvezen podatek
Ulica in hišna številka*Obvezen podatek
Poštna številka in kraj*Obvezen podatek
Država*Obvezen podatek
Telefon*Obvezen podatek
E-pošta*Obvezen podatek
Komentar
 

 

Polja označena z * so obvezna.

 

POMEMBNO: Testni paketi izdelkov so namenjeni samo profesionalni uporabi in jih lahko naročijo le frizerski saloni. Frizerski salon, ki že uporablja izdelke Artègo ne more naročiti testnega paketa tistih izdelkov, ki jih že uporablja in že ima v svojem salonu. Lahko pa naroči testni paket z izdelki, ki jih v salonu še ne uporablja.

 

 

PRONEGA d.o.o. - Vipolže 19b - 5212 Dobrovo v Brdih (SI) - tel: +386 05 395 95 00 - fax +386 05 395 95 01 - e-pošta: info@pronega.si - www.pronega.si - Vse pravice pridržane.