O podjetju

KREATIVNI PROJEKT IN PODJETNIŠKI IZZIV

Bilo je leta 1998. Skupina izkušenih profesionalnih delavcev mednarodnega kova in dejavnih na področju lasne kozmetike se je odločila, da uresniči poslovni projekt s podpisom Made in Italy.

POPOTOVANJE SE JE ZAČELO

Blagovna znamka Artego je nastala z združitvijo najboljših specialističnih znanj. Projekt, ki je imel cilj oblikovati in ovrednotiti tehnična znanja frizerjev ter njihovo kreativnost in umetniško individualnost. V ospredje so postavili italijansko tradicionalno lepoto, potrebe frizerskih salonov in inovativnost na področju formulacij.

POPOTOVANJE SE NADALJUJE

Vse od takrat je podjetje nadaljevalo svojo pot navzgor. Danes je blagovna znamka Artègo prisotna na 52 mednarodnih tržiščih. Njeni glavni vodili sta raziskovanje in močna želja po ustvarjanju lepote ter obenem nudenje podpore frizerjem ter spoštovanje in upoštevanje frizerskih salonov in profesionalnosti. Na prihodnost gledamo z optimizmom, pogumom in radovednostjo. Pri tem se nam pridružujejo vsi tisti, ki verjamejo v univerzalno vrednoto ljubezni. Vrednoto prisotno v vseh projektih in odnosih, ki cenijo in spoštujejo naravo, ljudi ter stvari.

 

Kontaktirajte nas